Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınaksiyoniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Ancak gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Etki yapımı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini arama eylemek gerekir. Bu Toscanello karınin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı gönen oranlarında karınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim dirimsel bir kural var. Puro sadece ama sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her dem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alaz puroya dikme bağlantı etmemelidir. Coşkun maviliği purodan az buçuk münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı alya döndüğünde kızartma aksiyonlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 perese eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken tüm tabanğın müsavi yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara nazaran az buçuk daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu hava çakmaklar çok kudretlidür ve zait andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma aksiyonlemi doğal alevli çakmaklarla, az buçuk dem alabilir. Bu müddet size çağ kaybı gibi görüşükebilir ama puro dayanç ve mesai ister. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonrasında aksi çevirip vecihünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe çevre üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bacak kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yanı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz soluk daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz karınime apiko. Peki ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke karınilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye sorutmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi karınmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o denli zehirlaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Kötü uçukçe ağıza doldurulur ve lezzet alıcıların dumanla tembihlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca alaka gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun karınin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yeni baştan yakma dava örgütleme etmez. Ancak baskı yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve banko şart olan 2 kuralı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın suhunet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 perese beyninde evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Aile ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız düzlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile mukabillaşmazsınız. Hıfız düzlemı sıcaklığında gerçeklik dava düzlemın dargın değil zait sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız düzlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem gönen hıfız düzlemı sıcaklığına nazaran varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de hıfız düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir çevre geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çevre geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız düzlemının çevre geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu karınindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak banko çevre geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En âlâ humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko çevre geçirmedikleri karınin özge rakiplerine cesim nüans atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.